For what comes next.

Wij geloven in een wereld van heldere, digitale communicatie. Mensen voorop. Oprechte verhalen, verteld op de intersectie van design, techniek en innovatie. In de kracht van de dialoog — goed luisteren, naar de gebruiker, naar jou. In partners die het verhaal van morgen vertellen en in het verbinden van bewuste consumenten met duurzame ondernemers.

Wat we doen
Digital

Bitstudio maakt supermooie, complexe en vooral zinvolle digitale oplossingen. Goede oplossingen, oplossingen die bijdragen. Aan nu en morgen. verbinden van bewuste consumenten met duurzame ondernemers.

Websites, e-Commerce, UX/UI Design, interaction design, front-end development, headless & open source CMS
Online marketing

Jouw merk doet er toe en mag gezien worden. Zo werken we samen met jou aan jouw online succes. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met onze geweldige partners die het verhaal van morgen vertellen.

SEO, SEA, conversie optimalisatie, landingspaginas, social media ads, content creatie, nieuwsbrieven
Design

Ons bekroonde ontwerp vertaalt merkstrategie naar tastbare ervaringen. Door conceptueel denken te combineren met scherpe esthetiek, drukken we de pure essentie van het merk uit. Een wereld van heldere, digitale communicatie. Mensen voorop.

Merkidentiteit, merkgids, print, fotografie, copywriting

Awards zijn niet alles, maar het is fijn om erkend te worden.

  • 3 x Site of the Day Awwwards
  • 5 x Site of the Day CSS Award
  • 2 x Fwa Award
  • 1 x Site of the Month Awwwards
  • 2 x Featured in Behance